Klik op de foto voor een vergroting

Gastenboek

Lees hier een aantal berichten uit het gastenboek van Villa Wouw!

Gastenboek Villa Wouw

Inge Hol-kersten
"We hebben een geweldig lang weekend ( 12 - 17 april 2018 ) gehad in Al Bounire !!! Prachtig schoon groot huis met alles wat je maar nodig hebt . En dan die prachtige grote tuin, de kinderen hebben wat afgerend. Kamers heel gerieflijk en heel fijn dat ieder gezin zijn eigen beloninkje had. Het weer heeft er ook aan meegeholpen om er een onvergetelijk verblijf van te maken. De kleinkinderen willen nog een keer. We hebben gezegd bij leven en welzijn zullen we het zeker willen herhalen. Dank voor alles. Vriendelijke groet , Inge Hol- kersten. "
07-05-2018

Christine Golzer
"Wir haben mit unserer Familie ein fantastisches langes Wochenende in der Villa Al Bounire verbracht. Ein sehr gepflegtes und herrschaftliches Haus auf einem tollen Grundstück. Wir haben uns pudelwohl gefühlt und das tolle Wetter hat uns das Grundstück in Bestform präsentiert. Thea und Wim waren hervorragende Gastgeber und haben uns prompt und freundlich bei der Auswahl des Caterers unterstützt. Wir alle werden das Wochenende in allerbester Erinnerung behalten. Herzlichen Dank.. Ihre Christine Golzer "
28-09-2016

Louis Dieltjens
"Van al onze familiereünies in Al Bounire - voor het aantal hebben we al twee cijfers nodig, denk ik - was dit juli 2016-exemplaar een echte 'grand cru'; mede ook dank zij het prachtige weer, dat de geneugten van het tuinpark een extra glans verleende. En wat het huis zelf betreft; dat sedert ons voorlaatste bezoek een flinke opknapbeurt heeft gekregen: je moet al onmogelijk veeleisend zijn om in Al Bounire je draai niet te vinden. "
14-07-2016

Sandra Lendfers
"De kerstweek met zijn twaalven was fantastisch in Al Bounire. Volop genoten in dit heerlijke huis. Comfort is uitstekend, prima bedden en ruimte volop voor iedereen. Goed centraal gelegen in een mooie omgeving, de boswandelingen direct vanuit het huis. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt! "
02-01-2016

Elle van Os
"Wij hebben een super weekend gehad met onze collega's in dit prachtige huis. Thea en Wim bedankt "
09-11-2015

Kees van Brakel
"Ter gelegenheid van ons 45 jarig huwelijksfeest verbleven we met onze kinderen en kleinkinderen een weekend in villa Balmoral. Prachtig goed verzorgd huis, mooie omgeving.We hebben enkele schitterende wandelingen gemaakt en genoten van het mooie herfstweer. De kinderen wilden niet weg. Dank voor de soepele manier wijze waarop jullie op ons te late vertrek reageerden. "
05-11-2015

Ruud Van Steen
"Wij hebben een heerlijk weekend mogen vertoeven in het prachtige Villa Al Bounire. Wat een super mooi huis, met zn historie, de knusse, sfeervolle inrichting waan je je 100 jr terug in de tijd! Een prachtige tuin, de jacuzzi niet te vergeten en ideale ligging in de Ardennen. Zaterdagavond hebben wij een 4 gangendiner laten bereiden ,in de mega en volledige keuken vh huis, en serveren door restaurant Les Tilleuls: TOP, wat een verwennerij!! wij hebben genoten!! Hartelijk dank, Thea en Wim!! "
06-10-2015

Sytse Goverts
"Hebben met z'n tienen een geweldig weekend in Al Bounire gehad - mooi sfeervol huis en een fantastisch groot gazon. En nog onze dank voor de koffie op maandagochtend na het fietsen! "
01-09-2015

Frans en Nellie Wolvekamp
"Voor de 3e keer: Al Bounire! De vraag van onze 9 kleinkinderen, 5-12 jr, was niet: of, maar WANNEER! Deze keer omdat we 45 jr getrouwd waren op 9/8 - het was weer een feest met z'n 19en. De kinderen wilden het liefst rond huis blijven...toch weer genoten in Park Chlorophylle, en ook in het maislabyrinth van Barvaux. Lekker vers brood van de bakker om de hoek, BBQ in de tuin, 1x laten cateren door La Claire Fontaine in La Roche - super! We gaan weer sparen voor de volgende keer, niet of, maar WANNNEER - Thea en Wim, dank voor jullie gastvrije en persoonlijke onthaal! "
17-08-2015

Janneke Van Schaaijk
"Wat hebben wij een heerlijke vakantie gehad in Villa Bounire!! Met de hele familie en onze oma hebben we genoten van de prachtig grote tuin, de kinderen konden er lekker rennen en spelen! Maar ook binnen was het huis van alle gemakken voorzien, mooie badkamers en alles wat je verder nodig hebt. Heel erg bedankt we komen graag nog eens terug! "
09-08-2015

Heleen van de Veerdonk
"We hebben een geweldig fijne week beleefd in Villa Balmoral. Onze jaarlijkse familievakantie dit keer gevierd in de mooie omgeving van Spa. Een huis voor zoveel personen (in ons geval 18) waar alle comfort aanwezig is, vind je niet zo gauw. Sfeervol en warm ingericht en ook van alle gebruikersgemak voorzien. In de omgeving van Spa kun je prachtige wandelingen maken op het hoogveen, bij watervalletjes en door dorpjes in de omgeving. En dat je dan na zo'n stevige wandeldag mag uitrusten in de grandeur van Villa Balmoral...een groot feest! "
04-08-2015

Louis Dieltjens
"Voor wie behoefte heeft aan ruimte, comfort en charme die doet denken aan de belle époque (hoewel villa Balmoral dateert uit de jaren '30) is dit beslist een uitstekend adres. Poolbiljart en tafelvoetbal waren erg in trek bij het jonge volkje. Bij mooi weer (ons niet gegund) is het zonneterras op de 1ste verdieping zonder twijfel een zalige luxe. De villa ligt midden in het groen; het meer van Warfaaz is op wandelafstand (door heuvelend bebost gebied). "
26-07-2015

Hetty Ryuiters
"Lieve mensen van Balmoral, wij hebben genoten van jullie prachtige sfeervolle huis. Aan de ronde tafel hebben we gegeten en de lange tafel gebruikt voor ons spelletjes circuit. Tafelvoetbal en poolbiljart waren daar ook n onderdeel van. Jammer dat we geen tijd meer hadden om van de jacuzzi te genieten. Wel hebben we in de namiddag nog heerlijk in t zonnetje op t terras van de eerste verdieping geborreld. Balmoral heeft ons 25 jarig bestaan extra kleur gegeven. "
05-06-2015

Ina/Gerard Appelman
"Wat hebben wij met ons gezin,genoten van Villa Al Bounire. Het huis, slaapkamers met badkamers, alles zo schoon en sfeervol.En zeer compleet. Dan de enorme tuin, het walhalla voor de kleintjes, er werd gespeeld ,gevoetbald en op de terrassen werden mooie verhalen verteld,en goede gesprekken gevoerd,onder het genot van een koel glas witte wijn. We zijn verliefd geworden op dit huis. En bij het weggaan hadden we al besloten hier volgend jaar terug te komen. Op aller verzoek. Dank u Mevrouw Willems,voor de prettige gesprekken. Familie Appelman. "
03-06-2015

Wim de Hoogt
"Pinksteren 2015 met hele familie doorgebracht in Villa Al Bounire. Het prachtige weekend begon toen de heer de Wouw ons de tuin liet zien. Geweldig! De gehele villa is perfect. Zelfs met 20 personen en twee honden liepen we elkaar niet in de weg. Heerlijk eten op het riante terras en genieten van het uitzicht. Prima bakker op loopafstand en meer dan voldoende afleiding in de omgeving. Het was een weekend om met plezier aan terug te denken en we komen zeker weer een keer terug. "
29-05-2015

Jaap van Loon
"Ik was zo gelukkig om 85e verjaardag met al mijn ‘nakroost’ in dit fantastische verblijf (Al Bounire) te kunnen vieren. Was ik via de site al op een en ander voorbereid, toch heeft alles mijn verwachtingen royaal overtroffen. De omgeving, het park er omheen, de inrichting, het luxe sanitair en de uitgebreid geoutilleerde keuken, waar mijn dochter en schoondochters zich konden uitleven. In geen enkel restaurant hadden we in zo\'n ambiance kunnen dineren.: Geweldig. Bovendien waren de weergoden (waar u waarschijnlijk niet de hand in had) ons gunstig gezind en bewaarden ze de enkele buien voor de nachten. De avonden bij de open haard in die bijzondere ambiance zullen mij voor de rest van mijn leven in herinnering blijven. Evenals de glooiende perfect (door ‘le Patron’) gemaaide gazons. 09-08-2014 "
14-08-2014

Ruud Schuurs
"In mei 2014 hebben wij ons familieweekend doorgebracht in Al Bounire. Mede dankzij het prachtige weer was het een topweekend. De villa bood meer dan voldoende ruimte aan 11 volwassenen en 5 kinderen. De gigantische en prachtig onderhouden tuin was een ideale speeltuin en voetbalveld, het terras een prachtig verlengstuk van de gezellige woonkamer. De slaapkamers, de bedden zijn van prima kwaliteit; de badkamers doen als nieuw aan. De keuken is goed geoutilleerd en ruim; we hebben er met plezier gekookt. Kortom: een ideaal huis voor families en vriendengroepen! "
25-05-2014

Giel-Mandy van Nimwegen/Voskuyl
"Wij hebben nu voor de tweede jaar een fantastisch weekend gehad in jullie mooie huis. Het smaakt naar meer wie weet. De kleinkinderen hebben zich uitgeleefd in de geweldige tuin. Maar ook het zeer complete huis mag er zijn. "
05-05-2014

Netty en A Vanden Bempt
"Het was er zalig vertoeven met de ganse familie !Gezellige kamers, prachtig uitgeruste keuken, schitterende tuin en mogelijkheid tot fantastische wandelingen in de buurt ! Vooral het bezoek aan het park Chlorophyle werd bijzonder gesmaakt door de kleinkinderen. 8-11-2013 "
17-11-2013

Marijke van de skigroep
"Oktober 2013 Met een grote groep vrienden, aanhang en kinderen heerlijk weekend gehad in dit sfeervolle huis. Fantastische catering, prachtig weer. Helemaal top. "
27-10-2013

Paul de Cock
"Een heerlijk weekeinde (16-19/8 '13) had onze familie in Uw huis, waarin alles zeer goed was verzorgd, zodat je je onmiddelijk thuis voelde. De zeer grote en prachtige tuin/park was o.a. voor de kleinsten erg fijn; ze vermaakten er zich de hele dag en de (groot)ouders hoefden geen uitstapjes of evenementen te verzinnen om de kinderen te amuseren. "
21-08-2013

Marty van Petersen
"Wij hebben een heerlijk weekend gehad van 19 t/m 22 juli in villa Al Bounire. Het heeft ons aan niets ontbroken. Alles was aanwezig om van ons 50 jarig huwelijk een feest te maken. De warme sfeer van de villa en het prachtige terras met dat mooi uitzicht was voor ons allemaal een reden om hiervan zoveel mogelijk te genieten. Thea en Wim hartelijk dank hiervoor. Hellendoorn, 31-07-2013 "
31-07-2013

Guido Nuijten
"Wat een fantastische villa's en een prachtige website! "
29-07-2013

Gerrie Havens
"Wat een geweldige week hebben wij gehad in villa Al Bounire! Zo'n mooi huis, heerlijke bedden, gigantische keuken ( waar sterren diners in werden gekookt) een tuin zo ver je kunt kijken en super leuk contact met de eigenaren Thea en Wim! Volgend jaar kome "
13-09-2012

Beschikbaarheid & Prijzen

Klik op sluiten om beschikbaarheid en prijzen in te klappen.

Sluiten

Beschikbaarheid